Eksotisk flybrød

IMG_6791
BANANBRØD: Sunt og næringsrikt til turen.

260 gram havremel

4 egg

3 overmodne bananer

1 dl ekstra lettmelk

100 gram ferdigkokt perleemmer (havregryn kan ev. benyttes isteden)

2 ss kakaonibs

1 ss kokosflak

1 ts kanel

½ ts kardemomme, anis og ingefær

1 ts bakepulver

Ha alle ingredienser i en bolle – med unntak av perleemmer, kakaonibs og kokosflak. Bruk en stavmikser og bland alt godt. Rør inn de siste ingrediensene til slutt. Hell røren i en brødform som er smurt med olje/smør, og stek brødet i ca 40 minutter på 180 grader.

Sjekk med stekepinne når det er ferdig. Når brødet er avkjølt kan det tas ut av formen og skjæres i passende skiver.

Resultatet blir et perfekt lite måltid når sulten kommer på en lengre flytur eller når du bare er i farta.

TEKST/FOTO: RITA BØRKE

IMG_6789
NYSTEKT: Ingen ting er som velsmakende lunt bananbrød.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *