
Et uunseelig ikledd inngangsparti skjuler en matopplevelse i særklasse. Det er lett å gå forbi. Det bør du ikke gjøre.
TEKST/FOTO: RITA BØRKE
OSLO: Innefor dørene, som kun er åpne til de to bordsettingene før de lukkes, har Alex fra Alex Sushi etablert sitt lille sushi univers.
12 plasser rundt kveldens hovedperson, sushikokken. Fastlagt meny basert på dagens tilgjengelige råvarer. Råvarene vises frem. Du kan kjenne at smaksløkene gjør seg klare til en festaften. Og for en festaften det ble.
Ikledd små forklaringer og historier blir den ene sushibiten bedre enn den andre tilbredt, og delt ut. For noen munnfuller vi får. Smaker som er perfekt satt sammen.
Til og med hun i følget som egentlig ikke liker fisk, er over seg av begeistring. Vi er ikke engang halvveis før følget begynner å snakke om neste besøk. Vi lar bildene tale for seg, og anbefaler alle et besøk.






