Stine (26) fra Åsgårdstrand jobber på Storefjell: – I denne jobben teller man ikke timer

RESEPSJON: Stine Holmøy trives i resepsjonen på Storefjell Hotell og Resort.

Stine Holmøy er bare 26 år, men trives som resepsjonssjef på Storefjell Hotell og Resort.

– Det er hektiske dager med mange varierte arbeidsoppgaver, men jeg trives. I en slik jobb kan man ikke telle timer. Det blir en slags livsstil, sier Stine.

Hun er samboer med Andreas Nibstad, sønnen til en av brødrene som eier og driver Storefjell. Stine møtte samboeren mens de studerte hotelledelse på Universitetet i Stavanger. Siden den gang har de holdt sammen.

Variert erfaring

Stine Holmøy har en arbeidserfaring som strekker seg fra to år ved Horten Næringspark, via resepsjonssjef på Bardøla Høyfjellshotell og butikksjef for en av kaffebarene i Stavanger.

– Jeg har jobbet med masse forskjellig og skaffet meg bred arbeidserfaring. Det gjelder å ta alle slags utfordringer når de dukker opp, sier hun.

Lange tradisjoner

Storefjell hotell og resort har en historie som strekker seg tilbake til 1930. Da bygde Gunhild og Knut Nibstad Storefjell Sæterhotell i 1930. Med 30 sengeplasser ble dette starten på et reiseeventyr som grunnleggerne neppe hadde drømt om.

I 1956 overtok Gerd og Andres Nibstad driften av hotellet. I dag er det brødrene Knut, Hans og Lars som viderefører de stolte familietradisjonene.

Etter de siste utbyggingene har hotellet 300 rom med tilhørende fasiliteter for kurs/konferansegjester og ferie-/fritidsmarkedet. Hotellet har kapasitet til mellom 750-800 gjester.

Ulike gjester

– Det er full fart hele tiden. Tidligere i vinter hadde vi besøk av 800 studenter på vintertreff. Da gikk det i hundre både dag og natt. Det er gøy når det skjer ting, sier Stine og sier at hotellet får besøk av turister fra Asia om sommeren.

– Mange er i Norge for første gang. Det gir seg noen morsomme utslag når de nysgjerrige gjestene skal smake på norsk mat og buffet for første gang. Det hender at de blander både pizza og is, men de er like blide og synes det smaker godt. De har en litt annen kultur for blanding av smaker, sier Stine.

Hun har ingen umiddelbare planer om å flytte hjem til Vestfold, men prøver å treffe slekt og venner hjemme i Åsgårdsstrand mellom de tøffeste jobbperiodene på det staslige hotellet på Golsfjellet.

– Hvordan tror du kollegene vurderer deg som leder?

– Jeg ønsker å være rettferdig og tar alltid i et tak der det trengs, sier 26-åringen fra Åsgårdstrand.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *