Gourmet-perlen på Kos: – Vi visste ikke at potetmos smakte så godt

GOURMET: Michelinkokken George Kostis har bragt med seg sin erfaring til den greske øya Kos, og skapt en gourmet-perle med Cuvèe.

Mye av sjarmen ved Hellas er tavernaer med rødrutete duker og klassiske greske retter. Moussaka, gresk salat og tzatziki er gode ferieinnslag.

Tekst/foto: Rita Børke

Som ihuga matentusiaster setter vi nok likevel pris på variasjon og alternativer.

AVACADO: Tomatsalat med avocadois smakte nydelig.

På Cuvèe fikk vi en touch av Michelin. I mylderet av tradisjonelle familiedrevne spisesteder ligger denne perlen på Aqua Blu Boutique Hotel.

De tilbyr utsøkte smaker presentert med eleganse og finesse.

Stjernekokken George Kostis, har skapt et sted hvor enhver «foodie» bør innom. Du blir ikke skuffet. Her fikk vi en fløyelsmyk potetmos som var så god at vi ønsket å slikke tallerkenen.

POTET: Ikke visste vi at en potetmos kunne smake så godt.

Ribben var så mør at superlativene strømmet ut. Den søte avslutningen brakte oss rett inn i en euforisk stemning som vedvarte resten av kvelden. Prisen var det heller ikke noe å si på. 1500 for to trerettere med medfølgende kompletterende viner er litt dyrere en Mikes Kafé, men definitivt verdt det.

DESSERT: Søtt og godt til avslutning.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *