Fra Bygdø Allé til Munch Brygge

Foreløpig er Brasseri Rivoli med norsk-fransk bryggemat bare tilgjengelig fra Barcode-siden.

SENTRALT: Brasseri Rivoli har flyttet fra Bygdø Allé til Munch Brygge.

Så fort byggearbeidene er gjennomført kan du ta en avstikker etter kulturell inspirasjon på Munchmuseet.  Med prestisjebyggene Operaen og nye Munchmuseet som nærmeste naboer, har gourmetkokken Kari Innerå tatt med seg kokekunsten sin ned til tjukkeste sentrum.

Mye av den kunsten hun viste frem i Bygdø Allé, er tilstede også her. Aldri før har en grillet hjertesalat hatt så mange smaksfasetter.

Krabben smeltet i munnen, men kunne kanskje budt på noen flere smaksoverraskelser. Som hovedrett hadde vi klippfisk og coq au vin. Tradisjonen tro, byttet vi tallerkner midtveis i rettene.

SPENNENDE: Maten er spennende og velsmakende på Brasseri Rivoli i hovedstaden.

Etter første munnfull av fisk hadde jeg lyst å ta tilbake kyllingen. Det var ingenting i veien med fisken, men høna som var perfekt tilberedt kylling med sprøstekt skinn, var i en egen klasse.

Etter hovedretten hadde jeg lært. Popcornisen beholdt jeg alene. Cremebruleen var god, men ordinær, i motsetning til popcornisen som traff nytelsessenteret med full kraft.

DRINK: Espresso Martini gjør susen både før og etter middag.

Sammen med en Espresso Martini og strålende service er det lett å bli begeistret over nyskapningen i Oslo sentrum. Terningkast fem.

ps: Ifølge hjemmesiden www.rivoli.no så eies og drives Brasseriet av kjøkkensjef Kari Innerå og restauratør Silje Steien. Kari er tidligere nordisk mester og olympisk mester i kokkekunst og Silje er tidligere daglig leder for Alex Sushi Gruppen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *